Skip to main content

Verpakkingen

Bij Van der Steen werken wij met diverse verpakkingen zodat altijd een passende oplossing voor uw wensen geboden kan worden. Wij werken met bijvoorbeeld jerrycans, baginbox, IBC containers, flexitanks, tankcontainers en tankwagens.

Ook kunnen wij bij de klant een opslagtank plaatsen. Wij kunnen dan van afstand het niveau uitlezen zodat de tank altijd gevuld is en de klant wordt ontzorgd. Laat u door ons informeren over de mogelijkheden.

  • tankwagen (t/m 40.000 liter)
  • IBC containers (600 en 1.000 liter)
  • flexitanks (1.000 en 25.000 liter
  • baginbox (1000 liter)
  • jerrycans (5, 10, 20 en 25 liter)

Transport

Van der Steen is uitgerust met een eigen wagenpark: internationale vrachtwagens, tankwagens, distributievrachtwagens en bestelauto's. Hierdoor zijn wij in staat om altijd accuraat onze producten aan te leveren conform de wensen van onze klanten. Een snelle en betrouwbare levering is hierdoor gegarandeerd. De emballage wordt altijd retour genomen zodat u hier geen omkijken naar heeft.

Door ons eigen wagenpark met eigen import en levering naar onze klanten in geheel Europa zijn wij in staat om de totale keten te beheersen waardoor de kwaliteit van onze producten gegarandeerd is. Spoedleveringen zijn geen probleem voor ons, te allen tijde willen wij voorkomen dat een productie stopgezet moet worden.